Serveis dirigits a:

Races Toy ( de 0 a 2 Kg) – Races Mini (de 2 a 5 Kg) – Races Petites ( de 5 a 10 Kg) – Races Mitges (de 10 a 20 Kg) – Races Grans ( de 20 a 30 Kg) – Races Gegants (de 30 a 40 Kg)

Serveis de bany i Tall

Tots els nostres serveis inclouen bany, Xampú específic, Neteja d’oïdes i Neteja de plantars.

BANY BÀSIC Inclou un primer bany amb xampú bàsic (per eliminar la brutícia i l’olor) i un segon ensabonat amb xampú específic segons el tipus de pelatge i color, aplicant sempre o mascareta o condicionador per proporcionar un aspecte immillorable al pèl i la pell de la seva mascota .  

BANY I ARRANJAMENT Aquest servei inclou un bany bàsic i un acord amb tisora ​​de potes, cara i zona perianal.

BANY I TALL Inclou un bany bàsic i el client tria com vol que es faci el tall, a màquina o a tisora, sempre buscant una harmonia estètica en el nostre peludet.  

STRIPPING El terme stripping significa arrencar. Consisteix en una acció mecànica de canvi del mantell, i té com a finalitat bàsica la renovació del pèl de cobertura, aconseguint en un futur, un pèl dur, brillant i amb més pigmentació. És un treball realitzat a mà, per retirar els cabells madurs i deixar pas al pèl nou. S’utilitza en races com Schnaucer, Westy, Fox Terrier, Teckel, etc. Inclou un bany bàsic d’acord també.  

DESEMBOLICAT Aquest servei dependrà de les condicions en les que vingui l’animal, i sempre que l’animal es deixi i no li suposi un estrès. S’assessorarà sempre abans de realitzar-lo, ja que porta un cost addicional.   Tots els nostres productes són de primera qualitat, respectant la pell i el pelatge de l’animal. Confiï en les mans d’un professional, digui’ns el que els agrada i la resta ho fem nosaltres.

Productes i Complements

-Pinso

Si desitja que li portem pinso a domicili, consulteu amb nosaltres mitjançant e-mail o per telèfon per saber si treballem la seva marca i el preu de la mateixa. Els pinsos dels quals disposem són, a part dels comuns (puppy, medium, sènior), específics per la raça, per al pelatge, articulacions, amb diferents nutrients, etc.

· Altres

-Antiparàsits / antipuces

Disposem de collarets antiparasitaris i antipuces a més de pipetes tant per als gossos com per als gats que ajudaran a la prevenció de paparres i puces del nostre gos. 

-Colònies, pintes i collarets

Perquè la seva mascota sigui la que vagi més elegant, maca i amb el millor olor

 

Tots els productes han de demanar-se amb antelació.