El Nostre Equip

Econòmic

La perruqueria per a gossos més completa i econòmica de tota la província. Ara a La Reina dels Pèls descobriràs unes instal·lacions en perruqueria canina inigualables, amb materials de primera, productes que deixaran a la teva mascota amb un pelatge increïble i instal·lacions dignes d’un gran saló de bellesa. Tot per als gossos, petits peluts de la província. Ja era hora que arribés a Tàrrega una perruqueria per a gossos econòmica  i de qualitat.

Qualitat

T’oferim els serveis més complets en perruqueria canina. Tots els serveis per a totes les talles de mascotes. Podràs mantenir el pelatge del teu fidel amic al dia i amb la millor salut. A la perruqueria canina de La Reina dels Pèls podràs gaudir d’un ambient relaxat, serveis de qualitat i uns preus sense competència. A més, amb professionals del sector al teu servei, que atendran totes les necessitats i cures de la teva mascota. Descobreix el centre d’estètica i salut més completa amb tots els accessoris i pinsos per a mascotes al millor preu.

Atenció

T’oferim els millors serveis de Tàrrega i província en perruqueria canina, demana’ns el que necessitis, el nostre equip de  perruquers  s’encarregaran de fer-ho realitat. Tindràs les mans expertes de professionals del sector. Comprova-ho tu mateix, els resultats de la nostra perruqueria per a gossos parlen per si sols. A més, comptaràs amb unes instal·lacions de primera que t’ofereixen la major flexibilitat per banyar i pelar a la teva mascota a Tàrrega i província, Ja no hi ha excusa per no portar la teva mascota a la perruqueria a que el deixin guapo, net i amb una olor fantàstic i durader.

Servei

Quan ens provis, serem la teva perruqueria canina de confiança a Tàrrega i província. Descobriràs que pots aconseguir qualitat al millor preu. Et convidem a que provis les nostres instal·lacions i vegis als nostres professionals de perruqueria en plena acció. Una vegada que ho comprovis, no voldràs provar cap altra perruqueria per a gossos. Tenim cura de la teva mascota perquè estimem els animals.